4 sfaturi cum să aibă grijă de frumusețea picioarelor în timpul verii!

A venit sezonul în care ne rasfatata lumina soarelui și băi atsvaidzinošām. În timp ce garderoba de vară, probabil, de acord cu ceva timp în urmă, în acest moment este important să se aibă grijă nu numai de hainele lor, dar, de asemenea, frumusețea pielii. Fiecare zonă a corpului nostru necesită o îngrijire specială, deci de data aceasta mai mult, să trecem direct la sfaturi despre cum să ai grijă de frumusețea și sănătatea ta în timpul verii. Pentru a înțelege cum să vă simțiți picioarele în timpul verii și să arătați bine, în primul rând, trebuie să înțelegeți care sunt principalele probleme și sursele lor pe care trebuie să le întâlniți în timpul verii. În primul rând, vara este o perioadă specială, deoarece în acest moment ritmul vieții și obiceiurile noastre se schimbă adesea dramatic-o mulțime mai mult poartă pantaloni scurți sau fuste, de multe ori mergem desculți. În timp ce astfel de obiceiuri sunt o parte integrantă a unei componente de vară care vă ajută să vă bucurați de magia lor, trebuie să acordați atenție mai ales picioarelor din spatele pielii. În plus, sănătatea picioarelor este, de asemenea, afectată de condițiile meteorologice – în timpul fierbinte, problema actuală a edemului piciorului.

1. Protecția împotriva radiațiilor solare dăunătoare

Mergând la plajă, amintiți-vă întotdeauna că aplicați protecție solară în funcție de tipul de piele și gradul iesauoošanās corespunzătoare SPF-filtru. Ideal dacă protejează, de asemenea, împotriva razelor nocive UVA și UVB. Adesea, numai fața, mâinile și spatele sunt lubrifiate cu soluția, uitând de lumina soarelui mai puțin predispusă la pielea picioarelor. Pentru a menține picioarele sănătoase și frumoase, amintiți-vă întotdeauna cu crema de acoperire abundent. În plus, soarele este la fel de puternic nu numai pe plajă, ci și în oraș, prin urmare, dacă vrem să purtăm pantaloni scurți sau o fustă, trebuie să avem grijă de protecția piciorului. Pielea uscată a picioarelor va arăta la fel de atractivă ca pielea bine hidratată, deoarece nu va avea suficientă elasticitate și strălucire.

2. Servicii de prospețime

Timpul fierbinte se caracterizează prin reacția organismului este creșterea transpirației. Mai ales atunci când purtați pantofi închiși, există un efect secundar nedorit – un miros neplăcut. Din fericire, farmaciile au deodorante și creme disponibile, care sunt concepute special pentru picioare. De asemenea, puteți achiziționa spray-uri destinate pulverizării, nu direct pe piele, ci și pe încălțăminte. Cel mai bun instrument atunci când alegeți, puteți consulta întotdeauna farmacistul.

3. Picioare skrubēšana și hidratare

Frumusetea picioarelor va depinde de cât de bine îngrijit și sănătos arata pielea. Un tip special de zonă a piciorului. După cum știți, pielea umană este actualizată în mod constant, din celulele pielii uscate. Picioarele sunt o parte a corpului în cazul în care stratul superior al pielii vechi este adesea acumulate. Dacă nu i se acordă atenție, tocurile devin negludi și amidon. Cu ajutorul unui scrub, chiar și o dată pe săptămână, este posibil să faceți picioarele mult mai ușor și mai blând. După aplicarea frecării, următorul pas este oprirea umidificării. Aici vor fi disponibile opțiuni foarte diferite pentru pielea normală și problematică și uscată. Principalul lucru este de a oferi un mijloc de hidratare profundă și, dacă este necesar, pentru a oferi, de asemenea, un efect de vindecare. Hidratarea și nutriția au nevoie nu numai de picioare, ci și de picioare. În timpul verii, frumusețea picioarelor afectează radiațiile solare, apa de mare, precum și eliminarea firelor de păr inutile-toate acestea ca urmare a circumstanțelor, pielea poate deveni mai sensibilă și mai uscată. Pielea uscată a picioarelor va arăta la fel de atractivă ca pielea bine hidratată, deoarece nu va avea suficientă elasticitate și strălucire. Cu toate acestea, această situație este ușor de eliminat – este suficient doar pentru a alege un mijloc adecvat de îngrijire.

4. Picior rezolvarea problemelor de sănătate

Vara este un moment în care se poate agrava mai ales ce probleme de sănătate picior, și de multe ori se manifestă ca durere și umflarea karstākajās zile de vară. Deși edem mic, există multe, de exemplu, plimbări lungi într-o zi fierbinte de vară, ele pot indica simptome intense probleme în attecē venoase. În acest caz, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, care sunt preparate speciale sub formă de gel – această utilizare va reduce, de asemenea, un sentiment neplăcut de greutate în picioare. Mersul desculț la domiciliu, în curți, lângă piscine și pe plajă – mulți recunosc că este un lucru important de a simți cu adevărat atingerea verii. Cu toate acestea, mișcarea desculțului în locurile publice crește riscul de a contracta ciuperca toenail. Ei bine, în cazul în care această problemă piemeklējusi, nu trebuie să consulte un medic, și, de asemenea, să se adreseze la farmacie de mijloace – de exemplu, creme, aerosoli sau аппликаторами – pentru a trata ciuperca.